Bine ai venit!

Bine ai venit! Îţi plac reducerile? Şi nouă! De aceea te ţinem la curent cu noutăţile comunităţii WBC, bazat pe conceptul de discount! Destinat chiar ţie!


marți, 1 noiembrie 2011

Am dat startul concursului lunii NOIEMBRIE!

Luna Noiembrie vine cu noi premii pentru voi!

Pentru cei indragostiti dintre voi, care ati decis sa faceti marele pas, punem la bataie impreuna cu Hotelul de 5* Opera Plaza din Cluj-Napoca, un gift card prin care veti beneficia de 10% discount din nunta voastra de vis.


Sanatate prin distractie la Winners Tennis Club, care impreuna cu WBC va ofera 3 premii a cate 2 vouchere pentru o ora de tenis! Ia-ti un prieten si distractia e garantata!



Magazinul Outwear, partener WBC, va ofera un tricou barbati sau 1 tricou dama pentru a fi in pas cu moda! Get OUT and WEAR it!



Pentru a va mentine in forma maxima, Puls Gym si WBC va ofera 1 abonament fitness pentru 1 luna! Schimba-ti viata cu Puls Gym!


Clinica Blue Life, prin dna Dr. Oana Galan va ofera 1 consultatie ginecologica gratuita! Sanatatea voastra e pe primul loc!


Cabinetul de Optica Medicala Optimag ofera servicii medicale oftalmologice si impreuna cu WBC va ofera 1 consultatie gratuita!


FII FAN WBC SI CASTIGA! 
TREBUIE DOAR SA DATI LIKE PAGINII DE FACEBOOK WBC ROMANIA!

MULT SUCCES TUTUROR!

Un comentariu: