Bine ai venit!

Bine ai venit! Îţi plac reducerile? Şi nouă! De aceea te ţinem la curent cu noutăţile comunităţii WBC, bazat pe conceptul de discount! Destinat chiar ţie!


marți, 1 martie 2011

WBC a împlinit 2 ani de activitate!

WBC sărbătoreşte astăzi împlinirea a 2 ani de activitate!

Cu multă seriozitate, dedicare şi putere de muncă, am reuşit să oferim partenerilor noştri în aceşti 2 ani cea mai bună soluţie pentru a economisi şi a obţine profituri pe termen lung.

Alături de cele peste 260 de companii partenere WBC am încheiat partenriate solide şi de durată. Împreună v-am pus la dispoziţie  posibilitatea de a cumpăra produse şi servicii din toate domeniile la cele mai avantajoase preţuri, obţinând economii însemmnate.

Avem convingerea că aceşti 2 ANI reprezintă doar începutul, bazele solide ale celei mai mari campanii de reduceri, fidelizare şi promovare!

Începând cu luna martie, dăm startul reducerilor de primăvară. Cel mai important beneficiu oferit de WBC este perioada îndelungată de valabilitate, de minim 1 an de zile, atât a reducerilor oferite de companiile partenere la produsele şi serviciile lor, cât şi a cardului WBC.
Vă invităm să utilizaţi cardul de discount WBC şi să beneficiaţi de reducerile de până la 50% oferite de partenerii noştri.

Dorim să mulţumim tuturor partenerilor noştri pentru amabilitatea de a oferi reduceri şi facilităţi tuturor posesorilor de card WBC. De asemenea am dori să-i felicităm pentru cea mai bună alegere pe care au făcut-o, aceea de a intra în comunitatea WBC şi ne dorim o colaborare la fel de fructuoasă şi pe viitor!

Vă pregătim multe surprize. Fiţi pe fază!
 

3 comentarii: