Bine ai venit!

Bine ai venit! Îţi plac reducerile? Şi nouă! De aceea te ţinem la curent cu noutăţile comunităţii WBC, bazat pe conceptul de discount! Destinat chiar ţie!


joi, 3 martie 2011

Am dat START reducerilor de primăvară!

WBC împreună cu cei peste 260 de parteneri ai săi vă invită să vă bucuraţi de această primăvară şi de cumpărături cu preţ redus prin cardul WBC!


Cardul WBC este un card de fidelizare cu valabilitate de 12 luni pe care îl puteţi folosi la toate companiile partenere WBC, beneficiind de reduceri de până la 50% la produsele şi/sau serviciile oferite de către acestea.

Partenerii WBC sunt postaţi în cadrul catalogului nostru de reduceri Firme Discount (www.firmediscount.ro) sau pe site-ul nostru www.4wbc.com la secţiunea Parteneri, numărul lor fiind în continuă creştere.

În loc să utilizaţi câte un card pentru fiecare locaţie, prin WBC veţi avea acces facil la toate firmele partenere cu un singur card care vă va ajuta să economisiţi pe loc sume însemnate de bani.

Dacă încă nu aveţi card WBC puteţi beneficia ACUM DE PROMOŢIA ANIVERSARĂ WBC ---  în perioada 1 martie - 31 mai 2011, puteţi cumpăra cardul WBC cu un discount de aproximativ 50%!

Puteţi avea cardul la preţul redus de doar 20 RON, cu toate taxele de emitere şi transport incluse!

Comanda-ţi acum cardul WBC, folosiţi-l la cât mai multe companii partenere WBC şi veţi beneficia de economii însemnate.

Completaţi Formularul de comandă de pe  site-ul www.4wbc.com şi trimiteţi-ne apoi copia după OP-ul de la bancă* pe adresa marketing@4wbc.com!

Cardul WBC este valabil 1 AN de zile!

Spor la cumpărături, de acum sunt mai uşoare cu cardul WBC!

*promoţia este valabilă numai pentru plata prin transfer bancar, în perioada menţionată mai sus



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu