Bine ai venit!

Bine ai venit! Îţi plac reducerile? Şi nouă! De aceea te ţinem la curent cu noutăţile comunităţii WBC, bazat pe conceptul de discount! Destinat chiar ţie!


vineri, 11 mai 2012

Magazinul Central sustine de acum proiectul WBC!

Magazinul CENTRAL din Cluj-Napoca susţine proiectul WBC!

Magazinul CENTRAL susţine de acum proiectul WBC şi oferă tuturor partenerilor si posesorilor de card WBC, o gamă largă de produse şi servicii !




De 35 de ani in inima Clujului

Deschis inca din 1977, Magazinul CENTRAL este pozitionat ultracentral, pe cea mai veche strada comerciala din Cluj, Bulevardul Ferdinand.

Magazinul CENTRAL se adreseaza intregii familii dispunand in prezent de 90 de magazine diverse: imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, bijuterii si accesorii precum si de o gama divesificata de servicii. Intr-un singur loc veti gasi o gama variata de produse si servicii de calitate, la preturi extrem de tentante. Branduri internationale si nationale: Triumph, L’Oreal, Dinasty, Agnes Toma, Jolidon, Inedit, Via Appia, Yves Rocher, Teora, Kultho, B&B Colection, King Art, Fissler, Karotte, Caramel, Deilani, House of Art, cafenea, berarie traditionala cu berea casei produsa artizanal, un centru de dans ultramodern si multe alte servicii care vor satisface pretentiile tuturor. 

 

Magazinul CENTRAL dispune de aprox. 20.000 mp si este unul dintre cele mai moderne centre comerciale. In imediata sa apropiere desfasurandu-si activitatea numeroase societati comerciale, insitutii financiar bancare(Banca Transilvania, BCR, Volksbank, ING Bank, BRD, Raifeissen Bank, Millennium Bank) numeroase licee si universitati (Universitatea Tehnica, Univercitatea Babes-Bolyai, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu), hoteluri, biserici si spitale.

Magazinul CENTRAL este in mod cert unul dintre simbolurile orasului si locul favorit al clujenilor pentru cumparaturi si relaxare.


S.C. Central S.A.
Adresa: Str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, Cluj-Napoca
Birou comercial : 0264-591370
Birou juridic, relatii chiriasi : 0264-430188
E-mail: central_comercial@yahoo.com
juridic@magazincentral.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu