Bine ai venit!

Bine ai venit! Îţi plac reducerile? Şi nouă! De aceea te ţinem la curent cu noutăţile comunităţii WBC, bazat pe conceptul de discount! Destinat chiar ţie!


miercuri, 26 ianuarie 2011

WBC a lansat în luna Decembrie a treia ediţie a catalogului de reduceri Firme Discount!


Ne bucurăm să vă anunţăm lansarea celui de-al treilea număr al catalogului nostru de reduceri - revista Firme Discount.
Menirea acestei reviste, cu distribuţie gratuită, este de a facilita accesul tuturor membrilor WBC la companiile membre WBC care oferă posesorilor de carduri WBC discounturi la produsele şi serviciile lor.
În acest număr, am inclus peste 250 de firme din toate domeniile, partenere la momentul publicării, însă, întrucât comunitatea noastră se află într-o expansiune continuă, vă rugăm să accesaţi site-ul nostru, secţiunea Parteneri, pentru o listă actualizată a acestora.
Catalogul nostru de reduceri Firme Discount se distribuie gratuit la sediile tuturor firmelor partenere WBC, în showroom-uri, cluburi şi cafenele, hoteluri, pensiuni, restaurante, cabinete medicale, saloane de înfrumuseţare, service-uri şi spălătorii auto, magazine, clădiri de birouri, precum şi în centre comerciale.
Pentru a intra în posesia cardului WBC şi să beneficiaţi de reducerile oferite tot ceea ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul de comandă din cadrul revistei Firme Discount sau online pe site-ul nostru www.firmediscount.ro sau www.4wbc.com .
Spor la cumpărături, de acum sunt mai uşoare cu cardul WBC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu